0
Chocolat chaud Lindor
1 Serving
LINDOR Milk Chocolate Truffles
15-30 min.
Facile

En Suisse, certains boivent un chocolat chaud, ou heisse schokolade, à la place du café au déjeuner. Notre version, faite avec des truffes Lindor, est le parfait remontant à toute heure du jour ou de la nuit.

 

  • 1 cup (250 mL) milk
  • 3–4 Lindor Milk Chocolate Truffles
  • Fresh whipped cream and chocolate shavings

 

 

 

1

Bring milk to a simmer over medium heat until hot.

 

2

Meanwhile, unwrap Lindor Milk Chocolate Truffles, chop roughly and place in a heat-safe carafe or pitcher.

3

Once milk is heated, pour over the truffles and whisk until they are melted and well combined.

4

Serve in a mug, topped with fresh whipped cream and chocolate shavings. Serve immediately.

LINDOR Chocolat Au Lait

LINDOR Chocolat Au Lait

Savourez les truffes au chocolat au lait Lindor – des centres délicieusement onctueux enrobés du savoureux chocolat au lait de Lindt.